Een andere kijk op vastgoed

Je vastgoed aanprijzen doe je met woord en beeld. Op elke immo site kan je naast de beschrijving van het pand ook steeds vele foto’s vinden van voornamelijk de binnenzijde van het pand en een foto van de gevel. Op deze manier val je uiteraard niet op in het zeer overgrote aanbod op internet.

 

Visualiseer en Val op

Door drone beelden te combineren met reguliere beelden (al dan niet bewegend) kan je je project vanuit een heel ander standpunt laten zien waardoor je je vastgoed er uit laten springen en het beste naar voor kan brengen.Naast het in beeld brengen van het pand zelf kan je ook een overzicht tonen van het totale project vanuit alle windstreken en eventueel ook een beeld creëren van de nabije omgeving zodat de mogelijke koper een beeld krijgt van zijn nieuwe omgeving die landelijk, stedelijk of bosrijk kan zijn. Zo zet je de extra troeven in de aandacht.

Twijfel je nog, neem dan gewoon effe contact met ons op, en wij maken samen met u een eerste proef project en evalueren samen of je hiermee verder aan de slag wilt.

Visits: 63