Kris Van Autenboer

Kris Van Autenboer is zowel zaakvoerder als piloot en is jaren stukadoor en klusjesman geweest. Gebouwen en infrastructuren zijn hem dus niet vreemd en helpen hem om met een drone gerichte inspectie taken uit te voeren zowel ondergronds als bovengronds en kan op basis van de inspecties ook het gewenste advies geven.

Kris werkt ook als freelance piloot voor Skyebase waar hij tal van industriële inspecties voor zijn rekening neemt en heeft daarmee ook een continue opleiding mee zowel bij het vliegen als veiligheid.

Op vlak van licenties is alles wettelijk in orde om tot A2 Specific vluchten te kunnen uitvoeren in het ganse luchtruim binnen België en waarbij eventueel VCA-VOL voorwaarden gewenst zijn.

Bij elke vlucht wordt enkel de data / beelden verworven die  nodig zijn voor het uitvoeren van de opdracht zodat we steeds in overeenstemming zijn met de GDPR- en privacy wetgeving.  

SkyInspections.be - Kris - dronepiloot aan het werk
SkyInspections.be - Kris - dronepiloot aan het werk

Wat doen we?

De traditionele inspectiemethodes zijn duur, vragen veel tijd en zijn niet op alle plaatsen toepasbaar. De laatste jaren zijn drones hierin een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Door de inspecties uit te voeren met professionele drones werken we veilig, snel, en efficiënt.

SkyInspections.be is uw partner voor drone inspecties van gebouwen (daken, gevels), monumenten, infrastructuur, mapping, 3D en dit voor zowel binnen, buiten en ondergrondse opdrachten en steeds op maat van de vraag van de klant.

We maken enkel gebruik van professionele drone camera’s en warmtebeeldsensors die kristalheldere beelden opleveren, die nadien op kantoor kunnen bekeken worden in een veilige omgeving samen met de gevraagde rapportering.

Door de samenwerking met DCM( Drone College Member) beschikken we over een grote wolk aan piloten die elk bedreven en gespecialiseerd zijn in hun eigen tak van inspecties en film/foto opdrachten en er ook de gepaste drone voor hebben, zodat we een breed gamma aan projecten kunnen uitvoeren voor U.

Visits: 137